Benal Tairi

9 Ekim 1978 Makedonya doğumlu Benal Tairi kendi ülkesindeki liseyi bitirdikten sonra 1997 yılında Türkiye’ye gelip 1 sene aldığı Türkçe dil eğitimini tamamlamasının ardından 2001 yılında Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu.

Filmografi

Çocuklar Duymasın 2000 - 2003

Aşk Her Yaşta 2003 - 2004

Ihlamurlar Altında 2005 - 2006

Binbir Gece 2006 - 2008

Başka Semtin Çocukları 2008

Elveda Rumeli Balkan Düğünü 2009 - 2010

Ezel 2010 - 2011

Son 2012

Karadayı 2013 - 2015

Tatlı Küçük Yalancılar 2015

Hayat Şarkısı 2016 - 2017

Çoban Yıldızı 2017 - 2018

Hercai 2019

Sadakatsiz 2021